Obvestila

Arhiv novic
Fizično-tehnično varovanje


Fizično-tehnično varovanje je kombinacija tehničnega in fizičnega varovanja. Tehnično varovanje se nanaša na varovanje z varnostnimi sistemi, ki se podatki (alarm, napaka, sabotaža, prekinjena povezava z varnostno-nadzornim centrom ...) prenašajo preko telefonskega omrežja, GSM omrežja ali pa neposredno preko radijskih valov v naš varnostno-nadzorni center. Fizično varovanje pa se nanaša na intervencijo v primeru sproženega alarma, naše intervencijske ekipe ukrepajo v najkrajšem možnem času, saj so aktivne 24 ur na dan.

Fizično-tehnično varovanje se je doslej v praksi izkazalo za najbolj uspešno obliko varovanja, saj popolnoma ustreza najpomembnejšim zahtevam.

Licence    
Zakon o zasebnem varovanju

Hitri kontakt

Varnost Vič d.d., Koprska 94, Ljubljana, je družba z dolgoletno tradicijo na področju varovanja premoženja in trenutno zaposluje 150 delavcev - varnostnikov.

Na slovenskem tržišču samostojno deluje od leta 1991, ko se je v skladu z novo zakonodajo organizirala kot podjetje v družbeni lasti in nato v letu 1995 kot delniška družba...
več o podjetju

 
 
 
 
 

Varnost Vič d.d., Koprska ulica 94, 1000 Ljubljana, T: 01/25 68 874, F: 01/25 66 185, E: varnost.vic@siol.net

 
 

Varnost Vič :: fizično varovanje, tehnično varovanje, prevoz denarja, varovanje denarja, načrtovanje, vzdrževanje sistemov